четвер, 21 лютого 2019 р.

Героїв завжди пам’ятають на небі й на рідній землі!

Герої такі не вмирають,

Вони будуть вічно живі.

Героїв завжди пам’ятають

На небі й на рідній землі!


Людина, розумна людина, завжди сподівається на краще.
      20-е лютого 2014-го року стало якоюсь переломною датою цієї надії на краще для всього українського народу. Відчуваючи глибокі і тривалі приниження та відвертий гніт з боку пострадянської корупційної, кримінально-комуно-кегебістско-олігархічної химери, багатонаціональний український народ пробудився.
     Юні хлопці, чоловіки та жінки вже ніколи не повернуться додому, не обіймуть близьких, не посміхнуться друзям. Сумно і боляче.
     Адже ці люди віддали найцінніше, що в них було, задля нас із вами. А таке не забувається… 
     До Дня Героїв Небесної Сотні, до уваги користувачів бібліотеки, за допомогою Інтернету, був представлений відео-перегляд фільму «Небесна сотня: хронологія подій 20 лютого 2014 р.» https://www.youtube.com/watch?v=eyHp9-W9iiI

     Хто б міг подумати, що в 21 столітті, після всього, що пережила наша (і не тільки) держава, все повториться знову. Схоже, людство не квапиться вчитись на своїх помилках… Сьогодні кількість загиблих вже вимірюється тисячами. І кінця, поки що, цьому не видно. Не будемо говорити про те, хто і за що бореться. Ця тема вже достатньо висвітлена в просторах інтернету, в коментарях, у повсякденних розмовах. Давайте в цей день просто віддамо шану тим, хто "положив серце й душу за нашу свободу".
 



Немає коментарів:

Дописати коментар