вівторок, 11 грудня 2018 р.

Революція Гідності. Пам'ятаємо. Не забудемо.

21 листопада – початок Революції Гідності.


Євромайдан, Єврореволюція, Революція Гідності – усі ці терміни сьогодні стали невід’ємною складовою в історії побудови  української державності.


Революція Гідності залишила глибокий, визначальний і незабутній слід в історії.


На знак глибокої вдячності відвазі, силі духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності в с. Пробіжна відбулися заходи в сільському будинку культури Година – пам’яті «Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе повіки». В бібліотеці оформлялася тематична поличка  «Українці – нація Героїв». Користувачі бібліотеки мали змогу ще раз переглянути хронічку Майдану у відео-роликах   «Революція гідності. Як це було?», «Початок революції Гідності», «Революція гідності. Пишемо історію». У школі проведено лінійку-реквієм пам'яті Героїв Небесної Сотні.

 









 Але Революція Гідності не завершилася, вона продовжується на сході нашої країни. Саме завдяки мужності українських військових там, ми зараз можемо спокійно жити тут. Ми віримо в перемогу наших воїнів, які з почуттям гідності, патріотизму нині воюють на сході України, захищаючи її територіальну цілісність, відстоюючи ідеали свободи і демократії як найвищої цінності сучасного цивілізованого суспільства.


Немає коментарів:

Дописати коментар